Åslejr 2013

Lørdag
Vi mødtes lørdag morgen, hvor vi skulle af sted. Vi blev fordelt ud i bilerne. vi var 3 junior, 12 senior og 3 leder. Det var hårdt at køre med Jens og Bjørn på min egen alder, som larmede hele tiden, men vi havde det sjovt (Bjørn ødelagde en kuglepen i min fars bil). Da vi kom der op skulle vi sætte telt op, vi havde problemer med at finde det vi skulle bruge, men vi fandt det. Så skulle vi hente rafter til at lave et bord, hvor der skulle være kasser med det vi skulle bruge til at lave mad. Vi havde også lavet fedtfælle/hvor vi smider det ud vi ikke drikker eller opvaskevand, og vi byggede 2 flagstænger. det var ret nemt at lave mad, for det blev stegt over gril. Om aftenen var der åbnings lejrbål en af vores senior skulle synge hele ugen der var også en komiker han var sjov, da det var færdigt skulle vi ned til lejren fik vi varm kakao(lidt for varmt). Vi børstede tænder og gik i seng.

Søndag
Søndag skete der ikke så meget, der slappede vi bare af i lejren.

Mandag
Vi skulle skynde os op, til morgenmad og får at få hejst flaget. Vi skulle på poster vi skulle ned til smeden hvor man skulle lave en ske til dem der ventede til af de kunne komme ind og smede en ting man kunne binde knob op med da vi var færdige der skulle vi hen til lejren. Skulle vi ikke have noget at spise. Skulle for vi hen til madlavning der fik jeg mange venner vi skulle udhule en kartoffel og butte et æg i og der efter skulle de på bålet efter de var kommet der på skulle vi skære 4 strimler gulerødder og skære fire revner i et stykke kylling og putte de fire gulerødder ned i kyllingen og putte ost oven på og stanniol omkring og så er der en tredje ting vi også skulle lave men den kan jeg ikke huske, men jeg kan huske at alt smagte så godt!

Tirsdag
Tirsdag skulle vi op og tisse, før vi kunne spise (for det meste). i dag skulle vi til rollespil, først skulle vi lave våben, og så skulle vi øve os. Vi havde så madpakke som vi selv havde lavet. Da vi havde lavet vores våben blev der en lille krig før vi var gået i gang. Efter vi havde spist skulle vi sminkes jeg så virkelig fed ud, men så kom min familie det var så pinligt, min farmor og min store søster tog billeder af mig og mine to veninder vi var på hold med hinanden med dem fra min gruppe. Det galt om at finde poser med havregryn i så fik vi flere liv til på torsdag. Da det var færdigt skulle vi hen og købe slik og være sammen med dem vi havde mødt tirsdag.

Onsdag
Onsdag skulle vi først op og så på poster først førstehjælp jeg bjørn kunne ikke klare ham der havde fået en rafte i hovedet, han var også svær. Det var blevet tid til at få noget at spise efter vi havde spist skulle vi til genbrug, der havde vi ikke rigtigt noget at lave til at starte med, men vi fik lavet noget og jens glemte sin drikkedunk, jeg sagde det til ham og så gik vi hen og hentede den.

Om aftnen skulle vi til lejrbål .

Torsdag
Torsdag skulle vi på hike vi skulle ikke noget som alle de andre skulle, vi skulle nemlig ud at gå jeg ved ikke hvor mange kilometer vi gik, men vi nåede frem til et middelaldermarked hvor de skød med en KÆMPE slangebøsse, de satte ild til en slags bold og skød en efter en. Vi blev sultende så vi fik noget at spise efter vi havde spist skulle vi hen til stranden. Jeg turde ikke gå helt ud for der var brandmænd. Jeg prøvede at bygge et sandslot eller også var det en lille sø.

Fredag
Fredag skulle vi lave aktiviteter vi lavede noget hvor vi skulle have et dæk rundt om os og ellers bare løbe så langt vi kunne og så sætte en pløk i jorden og så gjaldt det bare om at slå den. Aktiviteterne startede kl. 1 da vi fik reglerne at vide skulle vi ellers bare i gang. Vi startede med at spille bold hvor vi skulle slå til bolden med en mærkelig ting. Vi skulle have  en af ledernes børn med, nemlig Liva og Mikkel  jeg kan ikke rigtig huske hvad vi ellers skulle men drengene spillede dødbold og vi har også oppe i en kausel  lavet af rafter , vi prøvede også et kapløb, kongens efterfølger, en tunnel hvor der var nogen skåle hvor vi skulle gætte hvad der var i, da vi havde lavet 15 aktiviteter skulle vi have et åslejr mærke, da vi havde gjort det skulle vi hen til lejren og slappe af jeg gik hen og købte slik og så hen til mine veninder, jeg gik da jeg skulle hjem til lejren og spise. Der var lejrbål om aftenen, jeg var færdig da vi kom tilbage og i seng.

Lørdag
Lørdag skulle vi pakke telt for vi skulle hjem det tog cirka 2 til 3 timer, men vi kom hjem, vi sov bare hele vejen.

                                                                                  Janne Laustsen