Fælles tropsaften ved KFUM Spejderne

KFUM Spejderne i Aalestrup er med i Aggersborg Distrikt. Grupperne i distriktet skiftes til at arrangere fælles tropsaften med aktiviteter, som indbyder til fællesskab og kammerateri på tværs af grupperne.

Torsdag den 20. april var det Aalestrup gruppes tur til at være arrangør, og på plænen ved Spejderhuset var  samlet 28 børn og 12 ledere, fra 5 grupper i distriktet: Vegger, Ullits, Haverslev, Vestrup og Aalestrup.

Aftenens program var i Stafettens tegn, så de 28 børn blev blandet og inddelt i hold, hvor de skulle dyste mod hinanden i forskellige stafetter. Første udfordring var at flytte vand med en kop med snor i ved at trække den hen af jorden uden at vælte. Bagefter skulle de bygge en stridsvogn ud af rafter og reb og skulle så løbe stafet mod hinanden. Den tredje stafet gik ud på, at holdet skulle gå på mælkekasser uden at falde ned.  Næste øvelse var en samarbejdsøvelse, hvor 3 fra holdet af gangen skulle gå på ski, bestående af to brædder monteret med tre gummislanger, som fødderne skal sættes ind i. Det var nu meget skægt at se på, for det er faktisk meget svært at holde balancen.  Den sidste opgave var raftekast.  Så var det tid at tælle alle point sammen og finde vinderholder, inden den fantastisk hyggelige aften blev afsluttet med kage og saft til alle.