Første dag på Spejdernes Lejr

Hej sommerlejr! Hvor er vi bare super klar til en uge i dit skønne selskab!

Vi ankom til lejren i formiddags og fik, som de knald-dygtige spejdere vi er, hurtigt smækket seks orange telte op til at pryde landskabet på denne gigantiske spejderlejr. 

Til trods for, at der manglede en stang i et telt, fik alle et sted at parkere deres stramt-oppakkede rygsælke, inden vi fortsatte med den yderligere etablering: Et køkkenbord blev rejst, en indgangsportal på dagens lys og ikke mindst blev en stor bålplads udgravet og omringet af sten, så vi kan holde på varmen – for varme? Den har vi desværre ikke haft så meget af. Der er noget fladt, her i Holstebro, så det suser om ørene med nordvesten-vinde, der køler de arbejdende spejdere. Egentlig har vi været ganske tilfredse med vejret – ingen regn er altid noget, der gør os spejdere så glade. 

Efter at have rejst vores mastesejl som kronen på lejrværket, tog vi på sight seeing i den by af telte, der i løbet af dagen har rejst sig her på plænen. Og hold nu OP, hvor er her urealistisk stort! Efter en gåtur på en god halv time, nåede vi kun ud af vores egen underlejr og tilbage ned igennem den næste. Her forventes over 37.000 spejdere i mange forskellige farver uniformer og med mange forskellige traditioner – ja, faktisk er vores lejr sågar større end verdensjamboreen, der ellers er kendt som værende den største af spejderlejre.

Til aften kreerede vi nogle sandwiches, så alle kunne være mætte til en udvidet omgang udforskning af området. 

Vi er glade og spændte og glæder os til en forhåbentlig oplevelsesrig og dejlig uge her i Holstebro. Rammerne er i hvert fald sat til det helt store, so let the games begin!

Marianne

 

Se billederne i diasshowet neden under: