Juleafslutning hos spejderne i Aalestrup

Så blev det atter jul hos KFUM spejderne i Aalestrup.

Mandag den 9. december samledes hele gruppen fra yngste bæver til allerældste leder og grupperådsmedlem i spejderhuset. Juletræet var hentet hjem fra grevens skov og i ugen op til jul blev det – og næsten hele huset – pyntet af bæverne. Aftenen begyndte med, at man sang bæversangen, ulvesangen og Spejdersangen – og derefter kom turen til både nye og gamle julesange.

Derefter gik aftenen slag i slag med indslag fra grenene og oplæsning af julehistorie. En meget indviklet HJULE-historie med detektiv, billede af Poul Erik, fodspor, spåkone og meget mere fik grine-tårerne frem.

Distriktschef Bjarne fra Aggersborg distrikt var på besøg, og han uddelte års-stjerner. Denne jul blev der uddelt  10-årsstjerner til Betina, Nanna, Nikolaj, Rikke Sarah og Signe. Bjarne uddelte også en flot 25-årsstjerne til Pia og en super-flot 50-årsstjerne til Ivan. Men han sagde også, at alle spejderne fortjener stjerner.

Derefter blev der uro på p-pladsen, for julemanden var dukket op og alle skulle skynde sig ud for at sige hej og se om han havde husket godteposer – og det havde han heldigvis;).

Og som afslutning på aftenen blev der serveret æbleskiver, som rare forældre havde styr på i køkkenet, og der blev julehygget rundt om ved bordene.