Juleværksed i Spejderhuset

Det blev en hyggelig formiddag i spejderhuset, da bævere og ulve havde inviteret bedsteforældre og forældre på besøg i juleværkstedet.

I det store samlingslokale var arbejdsborde med gran og andet grønt, som ulvene havde hentet i skoven.  Og så gik de i gang:  der blev slået søm i kløvede brændestykker, og dekorationerne blev  pyntet med lys, gran, kogler og sløjfe.

Mellem generationerne var der fint samarbejde. En sjov og meget lærerig lille episode, var da en bedstefar sagde, at han ikke kunne binde sløjfer, og barnebarnet roligt svarede: ”Du kan da prøve”. Denne episode er nær kernen i spejderarbejdet: at styrke det enkelte barns kompetence gennem leg og samvær, så det er med til at rykke sig selv – og hele verden. Bedstefaren fik bundet sløjfen – og han blev rykket en lille smule denne formiddag i spejderhuset.

Mellem arbejdet med dekorationer og rundtur i spejderhuset blev der også tid saft og kage, mens man kunne se billeder fra sommerlejre og årets aktiviteter i og omkring Spejderhuset i Aalestrup.