Scoutzoneløb 9. april 2013

Der var masser af spas og højt humør, da seniorerne, tirsdag den 9. april, var med til Scoutzoneløb på nettet, for at dyste imod 119 andre patruljer i Danmark. Temaet var spioner, så de skulle rigtig træde i karakter som spioner.Alle mand i patruljen fik et spionnavn hver til at starte med, og hele patruljen kom til at hedde ”De Snu Gnu”. De lavede en masse opgaver, hvor de fik point for, hvor godt det var, og hvor kreative de var. Og selvfølgelig havde næsten alle opgaverne noget med spioner at gøre.

De skulle i en af opgaverne lave stunts og være rigtige spioner. De skulle lave mad for at snyde nogle bidske hunde, som stod i vejen på spionernes vej. I en anden opgave skulle tre af seniorerne klædes ud som politibetjent, sygeplejerske og fodboldtræner. Det var noget af en udfordring, at få det til at ligne noget, når man var i et spejderhus. Men huset blev gennemsøgt for materialer, og der var åben for alle muligheder. Med lidt ketchup, solbriller og bolde m.m. blev det til nogle flotte kostumer.

En opgave der virkelig krævede kreative ideer var, da de skulle bygge et transportmiddel, som kunne komme fremad til vands, til lands og i luften. Men ”De snu Gnu” gik i tænkeboks og fandt frem til et meget interessant transportmiddel, som kunne klare næsten alt.

En af de sidste opgaver gik ud på at bygge en parade, for at ingen skulle komme ind i spejderhuset. Der blev viklet masser af plastikstrimler omkring døren med mere, så ingen kunne komme ind og forstyrre.

Den sidste spion opgave de fik lavet, gik ud på at lave deres egen sang. De fandt sangstemmerne frem, og fik lavet en rigtig god sang om ”Den snu gnu”. De fik indspillet den og trykket på send i sidste øjeblik. Klokken havde nærmet sig ni, hvor det var ved at slutte. Resultaterne af løbet blev færdiggjorte, så det kunne ses på nettet. Seniorerne i Aalestrup kom på en 7. plads, hvilket de var ret stolte af.

 

Skrevet af Louise Dalsgaard Laustsen