Spejderne fandt julemagien

Julegruppemøde hos KFUM Spejderne i Aalestrup

Hos KFUM spejderne har juleforberedelserne været i gang længe, for gruppen har mange juletraditioner.  Lørdag den 25. november havde bævere og ulve inviteret forældre og bedsteforældre på besøg for at dufte til spejderstemningen og lave juledekorationer af naturmateriale – og der blev også tid til at vise rundt i skoven og nede ved bålstedet.

Sidste aktivitet inden jul var julegruppemødet for spejdere, søskende og forældre – og i år blev sat ekstra kræfter ind for at sikre Julen: Alle spejdere – fra mindste bæver til ældste rover – var ude i spejderskoven for at lede efter julemagi. Julen var i fare, så der skulle samles ekstra magi og dannes en lang lyskæde, for kun på den måde kunne de sikre, at julemanden kom på besøg. Og det lykkedes! 8 meter julemagi blev der samlet; det lyste op, så julemanden kunne finde vej til Spejderhuset – og dele godteposer ud.

Derefter var der jule-lejrbål med konkurrence, sketch og sang. Det er også ved julegruppemødet, at der deles årsstjerner ud, og i år fik Janne Kjeldgaard Laustsen overrakt 10 års stjernen. Som afslutning  var der æbleskiver til både børn og forældre, inden alle ønskede hinanden god jul – og på gensyn i  2018.