Flere generationer julehygger i Spejderhuset

Julestemning i og omkring Spejderhuset

Den 23. november havde bævere, ulve og spejdere inviteret forældre/bedsteforældre på besøg i Spejderhuset, så de kunne prøve lidt af spejder-livet.

Første punkt på dagens program var løb med poster ved flagstangen, bålpladsen, den store græsplæne og ulvenes rådsklippe. På tværs af generationer skulle der løses opgaver med at finde fejl, fange grankogler, genkende ting i følekasse og finde ting, som slet ikke hører hjemme i skoven. Rundt på løbet fik deltagerne samlet lys, sløjfer, søm og kogler, og så var alle klar til næste punkt på programmet: juledekorationer. Der var trængsel omkring bordet med ler og gran, så derfor valgte nogle at besøge bordet med kage først, eller den lille workshop, hvor der blevet tryllet små nisser frem af bog.

Da alle ved godt samarbejde havde fået styr på søm, ler, lys, sløjfer og gran, blev der tid til hyggesnak ved bordene, mens spejderne løb i skoven for at bygge huler.

Tak til alle søskende, forældre og bedsteforældre som fulgte spejdernes invitation – og tak til spejderne, som inviterede søskende, forældre og bedsteforældre. Vi gentager det hele til næste jul.