Juleafslutning

Julegruppemøde

KFUM-Spejderne er i julehumør. Bævere har bagt pebernødder, klippet julepynt og pyntet juletræ, mens ulvene har lavet guirlander i metervis, og spejderne har spist store mængder risengrød.

Hermed blev hele gruppen klar til den store juleafslutning, hvor også søskende og forældre var inviteret.

Enhedssange og julesamler blev sunget, men alle gik om juletræet, og derefter optrådte alle enheder med indslag, som de havde øvet.

Årsstjerner

Distrikschefen for Aggersund Distrikt kom forbi, for der skulle uddeles 3 årsstjerner: 20 års stjerne til Martin Holmgaard og 25 års stjerne til Ina Asp og Dennis Oht. Martin er gennem alle årene kommet i spejderhuset hver uge, og de sidste år flere gange om ugen, da han er leder ved både ulve og spejdere og samtidig gruppeleder. På billedet byder han velkommen til vores 75 års jubilæum i foråret 2019. Ina og Dennis kom også i huset hver uge i mange år som spejdere og som ledere, men de er nu flyttet til Ålborg og Skive. For dem er venskabet det vigtigste. Det har ført til mange gode fælles oplevelser, og derfor er de også fortsat begge medlemmer og mødes jævnligt med roverne. Dennis siger selv, at han som lille blev kastet ind i spejderlivet , da hans forældre og søster altid har været meget aktive ved KFUM-Spejderne i Aalestrup, mens Ina selv valgte at blive spejder og trak sin mor med, så hun i mange år var med i forældrerådet og serverede æbleskiver og fastelavnsboller. At gå til spejder smitter af på hele familien.

Efter årsstjernerne blev der tid til en julehistorie, inden store og små hjalp hinanden med at finde krystaller i skoven, så der kunne blive jul….og endelig fandt de også julemanden, som havde juleposer med.

Aftenen sluttede med æbleskiver til alle. Nu holder alle spejdere juleferie, mens de håber på sne i januar, så der kan kælkes på Spejderhusets store bakke.