Nytårskur i Aggersborg Distrikt

Som en tradition afholdte distriktet nytårskur i Januar, hvor alle leder i grupperne var inviteret.

Vi var 4 ledere der tog afsted d. 9/1 til nytårskur som var blevet arrangeret i Funcenter Ålborg. Et center med en masse forskellige aktiviteter.

Vi var i alt 43 deltagere, som blev blandet sammen på 8 hold.

De aktiviteter vi prøvede var:

Human Football Table: En bordfodboldbane hvor vi selv var spillerne og kun kunne bevæge os til siderne.

Ridestafet: Hver person på holdet skal op på en mekanisk hest. Hesten kræver hverken strøm eller benzin, men ræser fremad, når du bevæger dig op og ned i sædet – Dette til stor underholdning for både rytter og publikum. Det hold, der har været hurtigst omkring banen, har vundet stafetten.

Fuglekast med promillebriller:  Fuglekast er en teambuilding øvelse, hvor en del af holdet sidder på stole og kaster fugle bag om ryggen med en grydeske. Bag dem står de andre fra holdet, i store sække, og skal gribe fuglene, der kommer flyvende. De fugle der ikke rammer i sækkene skal “fuglesamleren” samle op og få tilbage til “fuglekasterne”, så de ikke løber tør for fugle.  Det lyder enkelt, men det er en svær opgave, fordi deltagerne har promillebriller på med forskellig styrke fra 0,5 til 1,25 promille.

Lokumsræs og Mega Wire : På de skøre kørende toiletter kører i rundt på lokumsræs-banen på tid, og det hold, der hurtigst kan få alle sine deltagere igennem banen, har vundet. og når hver person var igennem banen to gange skulle man lige igennem mega wire uden at ramme noget.

Bubble Soccer: Bubble Soccer, hvor I spiller fodbold iført store sjove oppustelige bobler. Her får man muligheden for at løbe ind i hinanden og vælte og rulle rundt i de sjove Bubbles – uden at det gør ondt. Der er dog stor chance for at få ømme lattermuskler – Ikke kun for dem, der spiller, men især også for dem, som kigger på, da det ser meget sjovt og underholdende ud.

Efter alle opgaverne fik vi en sandwich og fik resultaterne at vide inden vi tog hjem.

En rigtig sjov oplevelse. Kan varmt anbefales.

Skrevet af Martin S. Holmgaard