Spejderhuset holder på varmen

For mange spejdere i Aalestrup er Spejderhuset på Rolighedsvej deres andet hjem.

Spejderhuset er samlingspunkt for gruppens spejderaktiviteter. Forår, sommer og efterår foregår det meste udendørs –  ved ”Stenen”, i ”Skoven”, på ”Rådklippen”, ved ”Bålstedet”, på ”Plænen”, ved ”Bæverdammen” – eller et af de andre gode steder. Om vinteren rykker aktiviteterne lidt mere indendørs, men ofte er man alligevel lige en tur i skoven med lommelygten.

Spejderhuset er bygget i 1972. I år er der gennemført en tiltrængt efterisolering af loftrum, og det skal være med til at formindske varmeforbrug og sikre et bedre indeklima.

”Almindelig vedligeholdelse af vores hus og grund udføres af forældre og ledere på 2 årlige arbejdsdage. Efterisoleringen er dog et større projekt, som forældre og ledere ikke har kunnet klare alene, og det har kun været muligt med økonomisk tilskud fra Nordea-fonden og Den Jyske Sparekasse i Skals”, fortæller kasserer Anne-Marie Sørensen. ”Vi siger mange tak til fondene for støtten. Deres støtte betyder meget for os, for uden den ville det have været vanskeligt at gennemføre projektet. Spejderhuset er vigtigt for os, fordi det er base for vores aktiviteter med vores små diamanter”.

nordeafonden_logo_payoff_black_rgb

DJS logo_cmyk

Spejderhuset, Rolighedsvej 37, 9620 Aalestrup

Spejderhuset, Rolighedsvej 37, 9620 Aalestrup