KFUM Spejderne er klar til ny sæson

KFUM Spejderne i Aalestrup er begyndt den nye sæson med åbent hus, hvor interesserede kunne komme og opleve lidt om, hvad det vil sige at være spejder.

Det blev en rigtig regnvejsdag, men regnen hindrede ikke deltagerne i at få en god dag. Det lykkedes således for både børn og voksne at tænde bål, og der blev bagt pandekager og spillet freezer. Indenfor i Spejderhuset  blev der hygget og læst historie fra Junglebogen om Mowgli og hans venner.

Hen over efterår, vinter og forår venter der spejderne mange sjove og spændende udfordringer, inden det igen pludselig er tid til at tage på sommerlejr med spejdervennerne.

”Det er dejligt, at der mødte mange op til vores arrangement, både nye ansigter og allerede medlemmer.  Alle interesserede er selvfølgelig velkomne i Spejderhuset fremover”, siger gruppeformand Nikolaj Loft Jørgensen.  ”Spejderliv er ikke kun knob og bål; det mest fantastiske er at se børn vokse ved at få et ansvar og ved at opleve et fællesskab, hvor der er brug for alle”.

Det koster ikke noget at deltage i spejderarbejdet de første par gange, inden man beslutter sig for, om det er noget, som man har lyst til. Så mød op til en aften med nye udfordringer.

Hvis der er forældre, som har lyst til at give en hånd med, er de også meget velkomne, for der er mange både små og store opgaver at løse omkring en spejdergruppe. Som forældre får man en ekstra belønning ved at få et fællesskab med børnene omkring deres fritidsinteresse.

 

En tidligere spejder, filialdirektør Poul Pedersen fra Jutlander Bank, mødte op med et gavebevis på 5.000 kr. fra Jutlander Banks Gavefond. ”Pengene er øremærkede til spejdernes trailer, som bruges til lejre og andre aktiviteter ud af huset. Traileren bruges meget, og derfor har det været nødvendigt med et større serviceeftersyn. Takket være støtten fra Jutlander Bank er vi nu igen godt kørende”, fortæller Nikolaj Loft Jørgensen.

img_4013

På billedet overrækker Poul Pedersen gavebeviset til gruppeleder Marianne Damtoft Nielsen