Tredje dag på Spejdernes Lejr

Mandag blev den første dag, hvor spejderne skulle på de såkaldte bobler – aktiviteter som de havde valgt inden lejen og på forhånd var tilmeldt.

Efter morgenmad og flaghejsning gik Egern og Flammer afsted mod aktiviteterne Epic Adventurerace og Madtropperne. Den førstnævnte var en aktivitet, hvor der hver dag kommer 1000 spejdere igennem. Racet bestod af fire forskellige poster, hvor spejderne skulle igennem en forhindringsbane, et kaos-løb, et stigeløb og et orienteringsløb. Flammer tog som bekendt afted på aktiviteten Madtropperne, hvor der blev lavet lækker mad på rigtig spejdermanér.

Gjønger havde formiddagen fri og gik rundt på de frie aktiviteter, som ikke kræver tilmelding, og hvor man blot dropper in. Efter middagstid kunne de så komme af sted på aktiviteten Center Center, hvor de blev afprøvet i forskellige traditionelle spejderaktiviter. 

Da dagen nærmede sig aftensmadstid, var alle patruljer igen tilbage på lejrpladsen, og aftenen blev brugt rundt omkring på den store lejr, hvor der var rig mulighed for at hygge sig.

 

/Martin